Home Over toptreden Soorten traprenovatie Trapleuningen Werkwijze Voorbeelden Prijs Contact  
 
 

LamiGarant®

   
 
Het LamiGarant® systeem bevat overzettreden van laminaat. Deze overzettrede is leverbaar in 8 verschillende houtkleuren en de kleuren zwart en wit. Uit deze overzettrede wordt geen gleuf gefreesd maar wordt de antislipstrip op de trede geplaatst.
 

Traprenovatie van laminaat

Het LamiGarant® systeem bevat overzettrede van laminaat. Deze overzettrede is leverbaar in 8 verschillende houtkleuren en de kleuren zwart en wit. In deze overzettrede wordt geen gleuf gevreesd maar wordt de antislipstrip op de trede geplaatst.

Prijs

De LamiGarant® overzettrede van laminaat zijn de voordeligste van Reno Stairs®. Wilt u toch houten overzettrede dan kunt u kiezen voor de iets duurdere massief houten traprenovatie van het type SolidGarant®.

Is het beschikbare budget te laag voor de verschillende varianten van Reno Stairs®? Dan zijn de opzettrede van het doe-het-zelf merk MultiStairs® wellicht iets voor u.

Veiligheid

De veiligheid van uw trap is erg belangrijk. Om deze te garanderen wordt op iedere LamiGarant® overzettrede een antislipstrip op de trede geplaatst. De antislipstrips zijn beschikbaar in de kleuren zwart, wit en bruin.

Traprenovatie keurmerken

Alle producten waar toptreden mee werkt voldoen (voor zover mogelijk) aan nationale en internationale keurmerken zoals het FSC-keurmerk voor (hard)hout en Keurhout.

FSC (Forest Stewardship Council), is een internationale organisatie die verantwoord bosbeheer stimuleert. FSC stelt wereldwijde standaarden voor bosbeheer op, met daaraan gekoppeld een keurmerk. De stichting FSC Nederland streeft naar het verhogen van het aandeel FSC-hout en -papier in Nederland. Meer weten? Bekijk de website van FSC.

 
 

 
| Hoogeindseweg 5a 5595 GM Leende | T: +31 (0)6 52 05 66 31 | F: +31 (0)40 20 633 80 | E: info@toptreden.nl Voorwaarden