Home Over toptreden Soorten traprenovatie Trapleuningen Werkwijze Voorbeelden Prijs Contact  
 
 

Trapleuningen

   
 
Uw trap is pas écht af met een bijpassende leuning. De trapleuningen zijn leverbaar in talloze verschillende modellen, zowel van hout als RVS. Het is zelfs mogelijk om stijlvolle ledverlichting in de trapleuning te verwerken.
 

Om de leuning naadloos bij uw trap aan te laten sluiten kunt u deze
zelf samenstellen. Zo kunt u het materiaal, het model en tevens de leuninghouders naar eigen smaak bepalen. Of u nu kiest voor een strakke, moderne of juist meer klassieke leuning, Toptreden biedt een ruim assortiment en adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze.

Vloeren en traprenovatie

Toptreden maakt het mogelijk uw vloer, bordes of overloop met hetzelfde hout of laminaat af te werken. Dit kan in exact dezelfde stijl als uw trap. Op deze manier creëert u eenheid en vormen uw trap en vloer één natuurlijk geheel.

Trapverlichting led en uw traprenovatie

Ingebouwde ledverlichting maakt de nieuwe trap helemaal af. Ledverlichting in een trap verwerken is een duurzame vorm van verlichting, creëert sfeer en zorgt er voor dat u ook ’s avonds de trap
veilig op en af kunt. De ledverlichting kunnen wij op verschillende manieren in uw gerenoveerde trap verwerken.

Het is mogelijk om deze led trapverlichting in de treden, stootborden, wangen en tevens leuningen op te nemen.

Ledverlichting in de trapleuning

De ledverlichting in de trapleuning kan eenvoudig in- en uitgeschakeld worden. Hierbij kan de led trapverlichting gedimd worden tot de gewenste lichtsterkte. Ook kan worden gewerkt met licht- en bewegingssensoren. De led trapverlichting gaat hierdoor automatisch aan bij het betreden van de trap of wanneer er geen andere verlichting in de ruimte aanwezig is.

 
  Prijs berekenen
     
Soorten traprenovatie  
 
| Hoogeindseweg 5a 5595 GM Leende | T: +31 (0)6 52 05 66 31 | F: +31 (0)40 20 633 80 | E: info@toptreden.nl Voorwaarden