Home Over toptreden Soorten traprenovatie Trapleuningen Werkwijze Voorbeelden Prijs Contact  
 
 

MultiGarant®

   
 
De absolute top in de traprenovatie. Wie kiest voor het MultiGarant® systeem kiest voor samengestelde houten overzettreden. Deze trede bestaat uit een body van 15mm watervast verlijmd multiplex met daarop een toplaag van 5mm écht hout, leverbaar in alle houtsoorten. Van Frans eiken rustiek tot teak en wengé. Uit deze overzettrede is een gleuf gefreesd waarin een antislipstrip van een kleur naar keuze wordt geplaatst.
 

Traprenovatie van samengesteld hout

Wie kiest voor het MultiGarant® systeem kiest voor de top in de traprenovatie. Deze samengestelde trede bestaat uit een body van 15mm watervast verlijmd multiplex met daarop een toplaag van 5mm massief hout, leverbaar in alle houtsoorten. Van Frans eiken rustiek tot teak en wengé.

Dit keiharde koppel van multiplex en massief hout staat garant voor een zorgeloze trap waarbij krimpen, uitzetten of werken nagenoeg is uitgesloten.

De MultiGarant® overzettrede is (onder andere) dus uitermate geschikt voor bijvoorbeeld nieuwbouw, waar het vochtigheidspeil vaak erg hoog is.

Prijs

De prijs van traprenovatie met het MultiGarant® systeem ligt hoger dan die van de overzettreden van laminaat en massief hout. Dit komt doordat het MultiGarant®-systeem bij de productie meer handelingen vergt.

Wilt u uw trap toch met houten overzettrede renoveren maar heeft u minder beschikbaar budget? Ga dan voor SolidGarant®, de traprenovatie met overzettreden van massief hout.

Kleuren

De houten overzettreden van Reno Stairs® worden ingekleurd door middel van speciale olie. Het hout kan hierdoor iedere gewenste tint aannemen. Of u nou kiest voor een moderne uitstraling van uw trap, een klassieke sfeer of een bontgekleurde speelsheid van felgekleurde treden.

Met een ruime keuze uit tal van kleuren en houtsoorten is er ongetwijfeld voor ieder wat wils.

Veiligheid

De veiligheid van uw trap is erg belangrijk. Om deze te garanderen plaatsen wij in de houten overzettreden een rubberen antislipstrip. Deze antislipstrip zorgt ervoor dat u ten alle tijden grip heeft en de trap veilig op en af kunt. De antislipstrips zijn beschikbaar in de kleuren zwart, wit, bruin, grijs en aluminium look.

 
 

 
| Hoogeindseweg 5a 5595 GM Leende | T: +31 (0)6 52 05 66 31 | F: +31 (0)40 20 633 80 | E: info@toptreden.nl Voorwaarden