Home Over toptreden Soorten traprenovatie Trapleuningen Werkwijze Voorbeelden Prijs Contact  
 
 

SolidGarant®

   
 
Deze traprenovatie bestaat uit écht massief houten traptreden. Deze treden zijn net als de MultiGarant® treden, leverbaar in alle houtsoorten en in te kleuren in iedere gewenste kleur. Ook uit deze trede wordt een gleuf gefreesd waar een rubberen antislipstrip in wordt geplaatst.
 

Traprenovatie van massief hout

Deze overzettreden bestaan uit écht massief houten traptreden. Deze treden zijn net als de samengestelde MultiGarant® treden, leverbaar in alle houtsoorten en in te kleuren in iedere gewenste kleur. Ook uit deze trede wordt een gleuf gefreesd waar een rubberen antislipstrip in wordt geplaatst.

Prijs

Wilt u uw trap met houten overzettrede renoveren maar heeft u minder beschikbaar budget? Ga dan voor SolidGarant®, de traprenovatie met overzettreden van massief hout. Met deze massieve treden geniet u tóch van een echt natuurproduct voor een zeer scherpe prijs.

Is het beschikbare budget te laag voor de verschillende varianten van Reno Stairs®? Dan zijn de opzettrede van het doe-het-zelf merk MultiStairs® wellicht iets voor u.

Kleuren

De houten overzettreden van Reno Stairs® worden ingekleurd door middel van speciale olie. Het hout kan hierdoor iedere gewenste tint aannemen. Of u nou kiest voor een moderne uitstraling van uw trap, een klassieke sfeer of voor een bontgekleurde speelsheid van felgekleurde treden.

Met een ruime keuze uit tal van kleuren en houtsoorten is er ongetwijfeld voor ieder wat wils.

Veiligheid

De veiligheid van uw trap is erg belangrijk. Om deze te garanderen plaatsen wij in de houten overzettreden een rubberen antislipstrip. Deze antislipstrip zorgt ervoor dat u ten alle tijden grip heeft en de trap veilig op en af kunt. De antislipstrips zijn beschikbaar in de kleuren zwart, wit, bruin, grijs en aluminium look.

 
 

 
| Hoogeindseweg 5a 5595 GM Leende | T: +31 (0)6 52 05 66 31 | F: +31 (0)40 20 633 80 | E: info@toptreden.nl Voorwaarden