Home Over toptreden Soorten traprenovatie Trapleuningen Werkwijze Voorbeelden Prijs Contact  
 
 

WoodGarant®

   
 
Het is nu ook mogelijk uw stalen trap of spiltrap met écht hout te renoveren. De massief houten overzettreden van maarliefst 40mm dik zijn leverbaar in 15 zorgvuldig geselecteerde houtsoorten en kunnen in iedere gewenste kleur worden afgewerkt. Door het plaatsen van een rubberen antislipstrip is de veiligheid altijd gewaarborgd.
 

Traprenovatie voor uw stalen trap

Deze overzettreden bestaan uit écht massief houten traptreden van maarliefst 40mm dik. Ook voor de traprenovatie van uw stalen trap bent u bij de specialisten van Reno Stairs® dus aan het juiste adres.

Prijs

De prijs voor de WoodGarant® overzettrede ligt hoger dan die van de andere varianten van Reno Stairs® omdat de trede dikker is en er dus meer materiaal nodig is.

Kleuren

De houten overzettreden van Reno Stairs® worden ingekleurd door middel van speciale olie. Het hout kan hierdoor iedere gewenste tint aannemen. Of u nou kiest voor een moderne uitstraling van uw trap, een klassieke sfeer of voor een bontgekleurde speelsheid van felgekleurde treden.

Met een ruime keuze uit tal van kleuren en houtsoorten is er ongetwijfeld voor ieder wat wils.

Veiligheid

De veiligheid van uw trap is erg belangrijk. Om deze te garanderen plaatsen wij in de houten overzettreden een rubberen antislipstrip. Deze antislipstrip zorgt ervoor dat u ten alle tijden grip heeft en de trap veilig op en af kunt. De antislipstrips zijn beschikbaar in de kleuren zwart, wit, bruin, grijs en aluminium look.

 
 

 
| Hoogeindseweg 5a 5595 GM Leende | T: +31 (0)6 52 05 66 31 | F: +31 (0)40 20 633 80 | E: info@toptreden.nl Voorwaarden